Гравирани подаръци от Тертер са смисленият начин да покажете на някого колко много ви е грижа. Като отделите време да персонализирате даден елемент към личността и интересите показвате, че човекът означава много за вас.

Гравираните подаръци карат получателите да се чувстват специални, обгрижени и обичани. Те предполагат, че даващия инвестира време, усилия и пари, за да даде замислено. Малко други подаръци могат да оставят същото впечатление.

Гравирани Подаръци за мъж или жена

 

Подаръци за юбилей

Нека го направим лично!

Можете да добавите инициали, имена, дати или специални съобщения, лога и др. за да създадете наистина уникален и сантиментален подарък, който ще бъде ценен в продължение на години.

Направете подарък, който ще бъде ценен за години напред или  добавите своя личен допир към вашите портфейли,чанти и аксесоари с нашата професионална  услуга персонализация.
Ние сме горди да предложим  гравиране  върху повечето наши  продукти  и аксесоари.

Персонализираните подаръци са смисленият начин да покажете на някого колко много ви е грижа. Като отделите време да персонализирате даден елемент към личността и интересите показвате, че човекът означава много за вас.

Персонализираните подаръци карат получателите да се чувстват специални, обгрижени и обичани. Те предполагат, че даващия инвестира време, усилия и пари, за да даде замислено. Малко други подаръци могат да оставят същото впечатление.

 

Постигнатите резултати при лазерното гравиране върху кожа са изключително детайлни и прецизни. Приложенията на лазерното гравиране върху кожа, могат да бъдат най-разнообразни. С развитието на новите технологии, както в областта на лазерните гравирни машини  се предлагат все повече приложения на гравирането върху кожа.

Вече беше казано, че лазерната обработка няма конкурентни алтернативни методи. Майсторите посочват точността на гравирането, високата скорост и ергономичността при работа с лазерното оборудване. Но в тази техника има слабости. По-специално, оборудването е много чувствително към качеството на материалите и ако се използва кожа с неравномерна плътност, резултатът може да не отговаря на нашите а и на вашите очаквания.

Технологията за гравиране на кожа се състои в това ,че лазерът топи материала. Това води до чисти и перфектно затворени линии и ръбове. Лазерното гравиране на кожа създава невероятно тактилен ефект, което го прави лесно да се персонализира и да даде специален завършек на крайните  продукти:

• Портфейли
• Портмонета
• Колани
• Гривни
• Аксесоари

Лазерното гравиране дава добавената стойност на продуктите. Прави ги уникални,неповторими,практични и различни !