Защо не продължите вашата личност с някой от нашите мъжки портфейли естествена кожа ?

Портфейла издава характера на мъжа и отношението му към живота и себе си. Подчертайте визията си с модел мъжки портфейл естествена кожа.

 

Покажете характер и самоуважение с нашите качествени мъжки портфейли естествена кожа !

Очакваме вашите поръчки и удовлетворението да променим вашата модна линия !

Защо е хубаво да подаряваме портфейли?

Едно от главните предимства е ,че този подарък е универсален. Тоест той може да се подари както на по-далечни познати,( вижте нашите мъжки портфейли ), така и на близки роднини и приятели. (www.terterquality.com/ruchna-izrabotka-terter)
Също така, портфейлът се причислява към трайните подаръци
Тоест той ще остане за дълго при неговия притежател и ще му напомня за вас.

Какво по-хубаво?

Нашият съвет е…
да избирате повече трайни подаръци. ( Вижте нашите категории ) Нашите портфейли несъмнено ще се харесат на всеки мъж.

Хубаво е портфейлът да бъде в красива кутия. Опаковката наистина прави добро впечатление и радва окото.
Как се подарява портфейл
„Пари при пари отиват“

Точно за това, ако сте решили да подарите портфейл, е добре да сложите в него пари. Така ще направите един страхотен подарък и ще помогнете на бъдещият му притежател да спечели още финанси.
Желателно е парите, които ще сложите в портфейла, да са монети, а не банкноти.

Промоция!

Мъжки портфейл – гравиран подарък за юбилей

46.00 лв. 41.00 лв.

Мъжки портфейл – гравиран подарък за юбилей: от естествена високо качество кожа с външно закопчаване и двоен шев , изчистен и сигурен. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

ТR-8-931

 

Промоция!

Мъжки портфейл – гравиран подарък за юбилей-Сахара

46.00 лв. 43.00 лв.

Мъжки портфейл–(Сахара) – гравиран подарък за юбилей: от естествена високо качество кожа с външно закопчаване , изчистен, изключително здрав и сигурен със своя двоен шев.Този портфейл може да Ви служи дълги години. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви

ТR-8931S

Мъжко многофункционално портмоне

49.00 лв.

Мъжки портфейл: от естествена високо качество кожа. Един от – най малките удобни и функционални модели за нашето забързано ежедневие, изчистен и сигурен. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазарно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-331Z

Промоция!

Мъжки Портфейл – Гравиран подарък за мъж планинар

63.00 лв. 57.00 лв.

Гравиран подарък за мъж планинар – Мъжки Портфейл : Ръчно изработен от високо качество естествена телешка кожа 100%, в лимитирани серии.Супер надежден и функционален, портфейлът е изработен изцяло от плътна натурална естeствена телешка кожа без добавянето на изкуствени хастари и др. С изключително удобен и неповторим монетник!
С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазарно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-01-1 vintage TERTER 

 

Мъжки портфейл с френски монетник

63.00 лв.

Мъжки Портфейл с френски монетник: Ръчно изработен от високо качество естествена телешка кожа 100%, в лимитирани серии.Супер надежден и функционален, портфейлът е изработен изцяло от плътна натурална естествена телешка кожа без добавянето на изкуствени хастари и др. С изключително удобен и неповторим монетник!
С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-01 Z TERTER Lux

 

Изчерпан

Мъжки портфейл естествена кожа – кафяв с отделения

53.00 лв.

Мъжки портфейл: от естествена високо качество кожа с двоен шев.RFID защита срещу източване на пари от безконтактни карти, изчистен и сигурен. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазарно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-10-001br

Промоция!

Мъжки портфейл eстествена кожа – кафяв

49.00 лв. 46.00 лв.

Мъжки портфейл eстествена кожа – кафяв TR-42V компактен от висококачествена натурална естествена кожа. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазарно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

 

Мъжки портфейл с цип – Сахара – Естествена кожа

46.00 лв.

Мъжки портфейл с цип Сахара: – от висококачествена натурална естествена кожа.  С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-726S

 

Мъжки портфейл с цип – черен цвят – Естествена кожа

46.00 лв.

Мъжки портфейл с цип: – от висококачествена натурална естествена кожа.  С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-726

 

Промоция!

Мъжки кожен портфейл естествена кожа -т.кафяв

56.00 лв. 52.00 лв.

Мъжки портфейл: от естествена високо качество кожа, външно закопчаване с цип, RFID защита и допълнителен слот за документи .Разполага с много вътрешно пространство, изчистен и сигурен. С възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви лазерно гравирани директно в-у кожата, което ще подчертае индивидуалността и оригиналността Ви!

TR-065